Admiral Montenegro
Admiral Montenegro
Kontakt en | me |

Slot Mašine

Machine1

NOVOSTAR® V.I.P. II

Novomatic sa ponosom predstavlja NOVOSTAR® V.I.P. II – izuzetno uspešan aparat kosog ekrana dizajniran u VIP konfiguraciji koji je namenjen da stvara najveći slot doživljaj. Njegov glavni 27 inčni TFT ekran osetljiv na dodir, nadograđen je ogromnim 50 inčnim TFT ekranom koji se nalazi na ergonomski savršenoj udaljenosti za igranje i koji koristi posebnu opciju okretanja ekrana da igru premesti u neverovatni panoramski format.

Machine2

NOVOSTAR® V.I.P. III

V.I.P. komfor u Panorama stilu! NOVOSTAR V.I.P. III spaja komfor V.I.P. kosog ekrana sa panoramskim prikazom igre na 2 ogromna ekrana za jedinstveno iskustvo veoma bitnih igrača.

Machine3

V.I.P. LOUNGE

VIP komfor u jedinstvenom separe stilu! Novomatic s ponosom predstavlja kompaktni separe stil namenjen VIP igračima. Ne postoji bolji način da se gostima ponudi jedinstveni VIP osećaj od ovog prostora prilagođenog u formi separea.

Machine3

IMPERATOR

Nova elegancija u svetu igara! Ova sofisticirana slot mašina kombinuje savršenu ergonomiju sa novom kreativnošću u proizvodnji mašina za igru. Govori jezikom jasnih oblika i uglađenog čelika pomoću kojih postavlja novi pravac sofisticirane elegancije u svetu igara.

Machine3

GAMINATOR SCORPION

Sharpen the Game The GAMINATOR® Scorpion brings the latest and greatest NOVOMATIC content to life in striking high-definition. Two ultra-sharp screens, an independent full HD topper and the elegant game-dependent LED glow boast breathtaking graphics and an excellent design that create a truly electrifying experience on the gaming floor.

Machine3

NOVOSTAR II

Ponovo rođeni pobednik! Čuveni GAMINATOR je doživeo spektakularno renoviranje i transformiran je u NOVOSTAR II koji je spreman da ostvari veliki uticaj na trenutno svetsko tržište igara zahvaljujući modernom dizajnu i sofisticiranoj ergonomiji.

Machine3

DOMINATOR

Dominator® kombinuje optimizovanu lakoću korišćenja i vrhunski dizajn sa sjajnim izgledom. Rezultat su sjajne performanse. Sada je svaki igrač u prilici da podesi jačinu zvuka i brzinu igre. Sa sjajnim Dominator®-om ćete iskusiti nov način igranja, ne samo zbog slot aparata već i zbog poboljšanih igara visoke rezolucije.

Machine3

GAMINATOR III

Super-V+ Gaminator koncept je redizajniran da bi se postigle maksimalne performanse i iskustvo igranja na super širokom ekranu. Ekstra široki ekrani za impresivno iskustvo igranja, elegantan stil i vrhunski dizajn čine Super-V+ Gaminator III sigurnom investicijom svakog slot kluba. Ova istinski posvećena mašina za igranje podržava stalno rastući izbor sjajnih igara.